Modern glas in lood

Naast het feit dat glas in lood ramen met name toegepast worden in kerken, vergeten mensen vaak dat deze ramen ook heel gemakkelijk in nieuwbouwhuizen of bedrijfspanden kunnen worden toegepast. De glas in lood ramen geven uw woning of bedrijfspand een authentieke uitstraling. Tevens kunt u zowel zelf ontwerpen aanleveren als een ontwerp door ons laten maken.

Er zijn talloze mogelijkheden met glas in lood ramen. Door het gebruik van strakke lijnen, mooie kleuren en diverse soorten glas, zijn glas in lood ramen voor ieder gebouw geschikt. Indien gewenst kunnen de ramen voorzien worden van dubbel glas, zodat deze ook voldoet aan de milieu en isolatie eisen van tegenwoordig. Pijnenburg heeft talloze projecten gerealiseerd wat betreft het ontwerpen en produceren van moderne glas in lood ramen, rechts ziet u enkele voorbeelden van gerealiseerde ramen.

Wij kunnen voor u het volgende realiseren: ramen voor schuif-/tussendeuren, voorzetramen, raamhangers, bovenlichten, zijpanelen etc. Indien gewenst kunnen wij de panelen voorzien van een speciaal randlood, en laten het voor u inbouwen in isolatieglas. U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken/bekijken.

Onze creaties

[smart-grid row_height="120" margins="5" lightbox="magnific-popup"]

[/smart-grid]